GRIF søger frivillige til mindre og større opgaver

fredag. 26. februar 2016

Gl. Rye Idrætsforening søger frivillige unge, forældre, singler og seniorer, der kan hjælpe til, når der er brug for hjælp. Det er nogle få timer om året vi anmoder jer om.

Gl. Rye Idrætsforening har mange aktive børn/voksne i hallen og på boldbanerne året rundt – dette er vi alle meget glade for! Det vedholder og skaber liv i vores lille landsby med de mange aktivitetsumligheder, de få frivillige kan tilbyde i GRIF.

Alle nuværende opgaver og aktiviteter varetages af en lille gruppe frivillige, og vi har altid behov for flere friske hoveder og kræfter.

Vi vil gerne give alle borgere nogle gode rammer og oplevelser, så vi kan være stolte over vores muligheder her i Gl. Rye – også de muligheder vi fortsat ønsker at tilbyde fra idrætsforeningen :)

Du kan hjælpe med det, du helst vil

Vi søger derfor frivillige unge, forældre, singler og seniorer, der kan hjælpe til, når der er brug for hjælp. Det er nogle få timer om året vi anmoder jer om. Se mere om behovet herunder…:

  • Kioskbemanding 13 - 17 år
  • Kioskbemanding fra 18 år
  • Klubhus-vedligeholdelse
  • Kælder-vedligeholdelse
  • Trænere, instruktører, holdledere (kontakt rettes direkte til de enkelte sportsgrene via www.glryeif.dk)

Kom på frivillig-listen

Ring eller skriv til Henrik Wang Kjær på wangkjaer@hotmail.com, mobil 3055 2486 og fortæl mig på hvilket område, du kan tilbyde din hjælp.

Jeg har brug for dit navn, adresse, tlf.nr., mailadresse og fødselsdato til vores online kartotek.