Årsberetning 2017 - håndbold

torsdag. 01. marts 2018

Efter en god opstartssæson, hvor der er blevet trænet ihærdigt, oplever vi nu en stor fremgang. 

Sidste sæson gik for U10 drengene strygende, hvor de kom ubesejrede ud af puljen og de blev behørigt fejret i klubhuset med vinder-saft og kage.  De er derfor nu rykket op i B-rækken, hvor der er mere modstand og mere lige og yderst spændende kampe og de kæmper videre med krum hals. 

Det går også godt for U10 pigerne, der i skrivende stund fører deres pulje også i række B, og de kæmper alt hvad de har lært og deres kampe er tætte. 

Under EM lykkedes det at samle en del spillere flere gang i klubhuset, hvor der blev heppet på bedste vis når Danmark spillede deres kampe. Derudover er vi blevet venskabsklub med Bjerringbro-Silkeborg og vi har derfor 2 gange haft fornøjelsen af, at være med til indløb, hvilket har været en spændende og rigtig god oplevelse for børnene, at få lov at løbe med ind i lysshow og røg.  

Håndbold sæsonen 2017 har ligeledes haft en god fremgang med nye hold så pt har vi U6, U8 og U10 både drenge og piger med ca. 38 glade børn s amt 8 trænere, der består af formand David Hay, kasserer Niels Braad samt Stefan Kinze, Kasper Vestergård, Henrik Wang, Søren Viuff, Christian Rask, Marcus Braad og Sofia C.

 U10 træner hver onsdag fra kl. 17-19. Fredag er det muligt for de spillere på U10. der har lyst, at træne med Ry's U10 drenge (fredag kl. 16.30-18.00). U6 og U8 træner hver fredag fra kl. 15.30 - 16.30. 

U6 og U8 har været til diverse stævner, som de har haft stor fornøjelse af. Vores U10 drenge og piger spiller i JHF Jysk Håndbold Forbund,  hvor de har spillet ca. 1 kamp om ugen hen over efteråret og vinteren.

Grif håndbold har været vært ved et  kortbanestævne i Gl. Rye, der blev afviklet med flere deltagende hold.  

Hovedbestyrelsen har til de fleste hjemmekampe, siden opstart, været vært for gratis kaffe og te til samtlige fremmødte i hallen.  Dette positive initiativ har været til stor glæde for alle fremmødte forældre i hallen weekend efter weekend - tak for det. Det bliver også  positivt bemærket af forældre og trænere, der er med udeholdene.

Vi kan se, at der på alle hold er et rigtig godt samarbejde og sammenhold. Spillerne møder op til hver træning og alle de kampe de overhovedet har mulighed for at deltage i, hvilket er rigtig dejligt at se. Håndbold er en fantastisk vintersport, hvor man kan gå direkte fra skole og ind i hallen og have det sjovt og hygge sig med andre glade børn. 

 

Håndboldafdelingen takker for den gode opbakning der er fra både klubben, spillerne og forældrene, der hepper, sidder som tidtager og kommer med frugt m.v.

Vi ses i Hallen