Årsberetning 2012 - fodbold

søndag. 31. marts 2013

Ungdomsafdelingen

I Gl. Rye IF ungdomsafd. har vi i sæsonen 2012 haft 10 årgange fordelt på 6 drengehold, 3 pigeholde og 1 mixhold. Ialt har 135 unge fra Gl. Rye og omegn været aktive i Gl. Rye IF fodbold. Året har budt på masser af fodbold, både på banerne i Gl. Rye men også på fremmed græs til diverse turneringer, stævner og træningskampe. Trænerstaben i Gl. Rye IF ungdomsafd. består af engagerede frivillige forældre som yder en kæmpe indsats for at give vores børn nogle gode oplevelser, det er ikke altid nemt at holde fokus på både de børn der vil være profesionelle udlandsproffer og så dem der bare vil spille fodbold og hygge sig med deres kammerater. Jeg synes, som formand, at året har forløbet fint uden de store gnidninger og konflikter og det er vores fornemmeste opgave i Gl. Rye IF at skabe nogen gode rammer for vores spillere, så alle kan gå glade og trætte fra træning og kamp.

Af aktiviteter har vi i ungdomsafd. afholdt det traditionsrige nytårsstævne dagen før nytårsaften, det er som altid en stor fornøjelse at se så mange store og små børn til en dag fuld af fest, fart og fodbold. Vi har afholdt det første DGI-stævne i hallen, som var en dag med fodbold for de helt små U6-U8 spillere. Her havde vi lånt DGI's oppustelige fodboldbaner og spillede 3 kampe ad gangen på tværs af hallen. Derudover har mange af holdene været rundt til diverse stævner, byfester og træningskampe rundt omkring i regionen.

Når den kommende generalforsamling er afsluttet skal vi i fodboldafd. sige farvel til 4 KÆMPER indenfor det frivillige arbejde i GRIF. Erik og Jette Nørgaard takker af som kasserer/regnskabsfører og oldboysrepræsentant, Morten Bohøj og Lasse Nielsen takker af som seniorrepræsentanter. Til jer alle 4 skal der lyde en kæmpe stor tak for mange års tjeneste i Gl. Rye IF... selvom jeg synes jeg har siddet i fodboldudvalget længe, har i trods alt siddet der endnu længere.

Seniorafdelingen

Det har været et år med både op og nedture for klubbens to seniorhold. Foråret begyndte, som sædvanlig, med en kold opstart med suppe. Vi begyndte året med et hold i serie 4 og et i serie 6. Træneren har året igennem heddet Henrik Andersen. En stor udfordring året igennem har været træningsfremmøde. Vi arbejder meget med at få tiltrukket nye spillere. Heldigvis er de spillere som kommer herud meget glade for klubben og sammenholdet. 

Sportsligt er det tilgengæld gået rigtig fint. I foråret lykkedes det begge hold at rykke en række op. Serie 6 vandt suverænt deres række, og serie 4 vandt et tæt løb med FK73, og tog oprykningen. Det betød at vi i efteråret havde et serie 3 og serie 5 hold. I serie 3 leverede holdet fint spil, men var desværre ikke helt effektive nok i de første kampe. En rigtig god slutspurt var dog lige ved at sikre overlevelse, men desværre blev slutresultatet en nedrykning. I serie 5 gik det tilgengæld bedre. Serie 5 sikrede sig oprykning i tæt kamp med Silkeborg IF. Det betyder at vi i foråret 2013 har to hold i serie 4. 

Tak til alle som har ydet en indsats omkring holdene, især til træner Henrik Andersen og til Thomas Henriksen og Luis Birksø som har taget sig af andet holdet.