Om tennis-afdelingen

Tennis afdelingen er startet i sommeren 2012 med ønsket om at tilbyde muligheden for at spille tennis til alle - uanset alder eller niveau. Vores bane ligger i nogle af de smukkeste omgivelser der findes, og giver mulighed for nogle fantastiske oplevelser.

Tennisafdelingens mål for den kommende sæson er at få flere til at spille mere tennis

Derfor er det igen i år muligt for nye spiller gratis at spille tennis i hele april måned. Kontakt Henrik Hoe for mere info.

Om tennisbanen

Banen er en rødgrusbane, der er bygget ud fra den nyeste viden på området. Den har egenskaber som en traditionel grusbane, men med den specielle opbygning kan vi forlænge sæsonen i begge ender.

Der kan spilles på den fra 1. marts og indtil 1. december, med mindre der ligger sne eller er frost på banen. Meget få vedligeholdelsesomkostninger og den kan holde i minimum 25 år inden ny belægning.

Bliv hjælper eller kom med nye ideer

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe på den ene eller anden måde, så skal du ikke holde dig tilbage. Vi kan altid bruge hjælp så udvalget kan koncentrere sig om at udvikle tennis i byen.

Kontakt en fra udvalget, så vi kan få en snak om, hvad du kunne tænke dig at hjælpe til med. Banevedligeholdelse,  træning,  grillarrangement, nye initiativer og ideer mm.